Vilka är vi?

Q-vision AB är ett ledande företag inom VVS och avlopp och har funnits sedan 2001

Q-vision AB är ett auktoriserat VVS-företag som ägs och drivs av Tommy Enman. Vi har ett 20-tal certifierade rörmokare och VVS-ingenjörer med lång erfarenhet.

Varför ska du välja oss?

 • Auktoriserade och Certifierade

  Q-vison är auktoriserade och alla som jobbar för oss är certifierade.

 • Lång erfarenhet

  Efter 13år i branchen har vi väldigt lång erfarenhet av allt som rör avlopp och vatten.

 • Senaste tekniken

  Vi försöker alltid ligga i framkant när det gäller ny teknik. Genom ny teknik kan vi ge kostnadseffektiva lösningar åt våra kunder.

 • Nära samarbete

  Hos oss får du en dedikerad tekniker eller projektledare för just ditt uppdrag, detta ger trygghet genom hela arbetet.

Vi som jobbar på Q-vision

Referenser

 • Efter återkommande stopp i våra avlopp kontaktade vi Q-vision efter ett tips. Redan dagen efter var q-vision här och gjorde en inspektion av våra avloppsrör, det konstaterades att man troligen hade hällt ut färg direkt i avloppet vid en tidigare renovering, detta hade i sin tur skapat ett större stopp i avloppet. Q-vision högtrycksspolade igenom hela avloppstammen och nu är problemet löst.

  Eva Stensson
  Privat

 • Inför ett tänkt stambyte kontaktade vi q-vision för att inspektera alla stammar i vårt hus. Det visade sig att stammarna inte behövdes bytas utan efter en ordentlig renspolning förlängde vi livstiden med ca 10år. Detta har i sin tur skjutit fram en stor kostnad för föreningen vilket resulterat i mycket bättre ekonomi.

  Erik Johansson
  BRF Örnen

 • Vi anlitade q-vision för avlopp och vatten när vi byggde vårt nya hus. Allt fungerade jättebra och helt enligt den offert vi fick. Kan bara rekommendera!

  Lars Nordberg
  Nybygge

 • Efter en större vattenläcka i vårt sommarhus kontaktade vi q-vision på uppmaning från vårt försäkringsbolag. Q-vision åtgärdade det trasiga vattenröret samt påpegade också andra brister och "fusklagningar" som tidigare ägare toligen hadde gjort. Allt var väldigt smidigt och problemfritt.

  Stefan Berts
  Försäkrings uppdrag